veřejné prostory

vizualizace
vizualizace

© 2019 by designATD.

© 2019 by designATD.

© 2019 by designATD.

vizualizace
vizualizace

© 2019 by designATD.

1/5
Bytový dům Klatovy

Klatovy

Studie bytového dvojdomu pro sídliště Pod Hůrkou v Klatovech. Spolupráce na návrhu, kompletní vizualizace.

© 2019 by designATD.

nádvořní část objektu
nádvořní část objektu

© 2019 by designATD.

současný stav
současný stav

© 2019 by designATD.

© 2019 by designATD.

1/4
Lékařský dům

Kdyně

Studie přestavby historického objektu na lékařský dům pro město Kdyni. Fasádě jsme vrátili její původní vzhled, který měla kolem roku 1900. Kompletní návrh interiéru i exteriéru, vizualizace.

ordinace
ordinace

© 2020 by designATD.

© 2020 by designATD.

nový vstup - vizualizace
nový vstup - vizualizace

© 2020 by designATD.

ordinace
ordinace

© 2020 by designATD.

1/5
Logopedická ordinace

Klatovy

Studie přestavby části rodinného domu na logopedickou ordinaci. Včetně návrhu interiéru.

© 2019 by designATD.

© 2019 by designATD.

současný stav
současný stav

© 2019 by designATD.

© 2019 by designATD.

1/3
Kosmetický salon

Horažďovice

Kosmetický salon v glamour stylu v historickém domě.

Návrh interiéru.

#don'tpanic!
#don'tpanic!

© 2018 by designATD.

#don'tpanic!
#don'tpanic!

© 2018 by designATD.

původní stav
původní stav

© 2018 by designATD.

#don'tpanic!
#don'tpanic!

© 2018 by designATD.

1/4
Střední škola

Klatovy

Don't panic! Průmyslovka je ve 21. století.

© 2018 by designATD.

© 2018 by designATD.

1/1
Školní prostory

Klatovy

Nový nábytek pro průmyslováky.

© 2018 by designATD.

© 2018 by designATD.

© 2018 by designATD.

1/2
Rekonstrukce hotelů

Srní

Studie rekonstrukce pokojů a příslušenství hotelů Srní a Šumava na Srní.

© 2016 by designATD.

© 2016 by designATD.

předtím
předtím

© 2016 by designATD.

© 2016 by designATD.

1/4
Nové informační centrum

Klatovy

Rekonstrukce přízemí historického domu na náměstí v Klatovech pro potřeby nového informačního centra. Konceptem rekonstrukce byla myšlenka celý prostor maximálně vizuálně odlehčit a propojit s děním na náměstí. Hlavní vstup s těžkopádnými masivními dřevěnými dveřmi jsme nahradili prosklenými výplněmi v subtilních rámech. Činnost centra jsme nově propojili s mázhausem. Původní nevzhledná dlažba je v celé ploše překryta cementovou stěrkou. 

Projektová dokumentace, 3D vizualizace, návrh interiéru, autorský dozor.

#střední průmyslová škola klatovy
#střední průmyslová škola klatovy

© 2017 by designATD.

© 2017 by designATD.

původní stav
původní stav

© 2017 by designATD.

#střední průmyslová škola klatovy
#střední průmyslová škola klatovy

© 2017 by designATD.

1/4
Střední škola

Klatovy

Vstup školy jsme zmodernizovali designovým osvětlením, sedací plochou a velkoformátovou fotografií. 

Projektová dokumentace, 3D vizualizace, návrh interiéru, autorský dozor.

© 2016 by designATD.

© 2016 by designATD.

předtím
předtím

© 2016 by designATD.

© 2016 by designATD.

1/4
Střední škola

Klatovy

Nevyhovující osvětlení spojovací chodby bylo nově řešeno zápustnými svítidly a vybouráním průzorů směřujících k jižní straně budovy. Dveře z třicátých let byly repasovány a doplněny replikou původních klik. 

Projektová dokumentace, 3D vizualizace, návrh interiéru, autorský dozor.

#kulturnidumdruzba
#kulturnidumdruzba

© 2017 by designATD.

© 2017 by designATD.

#kulturnidumdruzba
#kulturnidumdruzba

© 2017 by designATD.

1/2
Kulturní dům Družba

Klatovy

Koncept interiérového řešení respektuje původní barevné a materiálové vybavení kulturního domu. Nově jsme foyer a bary oživily designovými křesílky a barovými židlemi. Zázemí pro účinkující je sjednoceno barevnou kombinací žluté a černé. Atrium díky novému mobiliáři získá širší využití pro recitály či přednášky. 

Studie interiéru, 3D vizualizace.

#mammocentrum
#mammocentrum

© 2017 by designATD.

© 2017 by designATD.

předtím
předtím

© 2016 by designATD.

#mammocentrum
#mammocentrum

© 2017 by designATD.

1/4
Čekárna s recepcí

Klatovy

Čekárna před několika ordinacemi byla v původním stavu. Studie řeší nový přístup k recepci, která má v současné době pouze malé obslužné okénko. K lepší psychické pohodě pacientů napomáhá i růžová barva, kterou si klient zvolil jako hlavní barvu interiéru.

Projektová dokumentace, 3D vizualizace, návrh interiéru, autorský dozor.

#obecniuradmochtin
#obecniuradmochtin

© 2016 by designATD.

návrhy interiérů | designATD | 339 0
návrhy interiérů | designATD | 339 0

© 2016 by designATD.

#obecniuradmochtin
#obecniuradmochtin

© 2016 by designATD.

1/2
Obecní úřad

Mochtín

Novostavba - návrh detailů fasády.

Návrh exteriéru.